Annika Sköld-Bohjort

Annika Sköld-Bohjort

Annika Sköld-Bohjort är uppvuxen i Bollnäs. I början av 90-talet flyttade hon till Stockholm för studier inom int Pr-och information. Utbildningen avslutades i New York med praktik på bl a CNN. I Halmstad har hon haft en konstgård där hon under somrarna drev sommargalleri och trädgårdscafé och hade utställningar med mer eller mindre kända konstnärer, den mest kända var Margareta Sjödin som hade en uppskattad utställning.

Annika upptäckte efter en tid att hennes galleribesökare pratade mera om livet och livets stora frågor än om konst, så år 2000 efter andra barnet utbildade hon sig till Qi-terapeut/

ljusakutpunktör och livet tog en helomvändning.

 

Hennes andliga inriktning på jobbet och livet öppnade nya sidor och hon flyttade tillbaka till Bollnäs. Sedan dess har hon fortsatt att jobba och utbilda sig inom det andliga området.

Idag är Annika bl a Reiki Master, Astro-Numerolog och StarCode healer och arbetar med andlig vägledning, hon håller kurser i personlig/andlig utveckling och leder yoga klasser.

De vägledande samtalen har hon med sig och de löper som en röd tråd genom allt helande.

Den man hon är gift med idag träffade hon när hon flyttade tillbaka till Bollnäs, de förenades i ett skojigt projekt att skriva en barnbok tillsammans. Det blev ett fruktbart möte på mer än ett sätt och idag har de en stor familj med fyra barn. Barnboken kanske är redo att dammas av och uppdateras…

 

Samarbetet med Anders Skogh kan å ena sidan ses som en skön stund att komma i balans och stressa av, men även som ett "mentalt gym" där man får möjlighet att sortera sina tankar och bli klarare över sin situation och sig själv. Så här sker också en koppling tillbaka till konsten via musiken som gör att man hittar balansen och närvaron i livet.


 

 
Bokförlaget K&R AB