Hälsa Lycka Helhet

Bokförlaget K&R AB

Hälsa Lycka Helhet

Titel: Hälsa Lycka Helhet

Författare: Susanna Nordlund

ISBN: 9789185903580

 

Pris: 149:-

Denna MÅ-BRA-BOK innehåller så mycket kärlek, värme och omtanke och så mycket vilja att dela med sig av kunskap om hur man når lyckan. Om man redan mår bra mår man ännu bättre efter att ha läst denna bok. Boken kan med fördel användas som komplement vid behandling sjukdom och av alkohol- och drogmissbruk men även, som sagt,för var och en som behöver finna sig själv och sin plats i tillvaron.

 

På Hawaii finns det ett talesätt som heter “tänk med hjärtat och känn med tanken” vilket handlar om att skapa balans mellan tankar och känslor. Vi behöver båda lika mycket. Mental träning handlar till stor del om att sluta tänka och överanalysera. Eller att sluta med att skapa tankar och resonemang som stödjer vårt ego och som vår osäkerhet kräver.

Det jag själv har märkt fungerar allra bäst är att känna efter ordentligt där jag tror att jag behöver tänka och att tänka efter ordentligt där jag känner väldigt starkt. Det blir en slags kontinuer­lig omprogrammering av hur jag på automatik annars fungerar. När jag tillämpar detta växer jag otroligt mycket som människa och livet tar nya uttryck utöver vad jag själv kunnat tänka mig till. Det gör livet spännande, intressant, inspirerande och definitivt värt att leva.

Susanna Nordlund